x2

Selskapet har fra starten av hatt som hovedfokus å oppnå 3 ting:


Visjon

STAPIN


 

Her kan du se eksempler på våre reklamefilmer.

Våre reklamefilmer

Vårt produkt

Har du behov for en reklame-, presentasjons-, informasjons-, eller promoteringsfilm?

Vi hjelper deg med å få realisert dette på best mulige måte.Vårt team består av erfarne produsenter med variert bakgrunn fra film-, TV- og design-bransjen. Vi utformer et ferdig konsept, om du vil ha noe gjort fra bunnen av, eller hjelper deg med å gjøre eksisterende gode idéer til noe enda bedre.

vartprodukt

Én ting alle våre produsenter har til felles er lidenskapen for å skape. Vi liker det vi gjør, og hvert eneste prosjekt gjennomføres med det maksimale av hva vi har å yte. Resultatet er spennende og slagkraftige reklamefilmer.

bilmekkK2mote


Bruksområder

Er du usikker på hvor og hvordan du kan benytte filmen dere har fått produsert? Her er alternativene mange. Det første vi anbefaler alle våre kunder er å ta i bruk mengden av gratis mediekanaler som finnes der ute. Disse er tilgjengelig for alle som måtte ønske å bruke de, men overses ofte av bedrifter av den enkle grunn at det ikke koster penger.
Se mer nedenfor

Web1

Deres reklamefilm vil skape oppmerksomhet rundt deres foretak. Hvilke mediekanaler dere velger er opp til dere. Vi tilpasser den etter ditt ønske og behov.

web2

Etter filmen er publisert vil du over tid kunne se tydelige resultater. Synes du ikke, finnes du ikke.


Hjemmeside, sosiale medier, kundemøter, messer

sosialliten

Hjemmesiden

Vis at bedriften er i stadig utvikling ved å vise frem reklamefilmen på deres hjemmeside.

Sosiale medier

Bortimot hele Norges befolkning er å finne på Facebook, og hvem er vel ikke på YouTube i løpet av dagen? Andre deler opplevelser, tanker og spennende oppdagelser på Twitter. Last opp reklamefilmen på YouTube og lag en Facebook-gruppe for bedriften, hvor denne filmen kan vises. Fortell videre om tilbudene og tjenestene deres på Twitter, så får alle med seg budskapet. Så enkelt kan det faktisk gjøres!
kondemotevis

Kundemøter og messer

Istedenfor å slite deg gjennom en PowerPoint-presentasjon, ta med deg en laptop og vis din potensielle kunde en enkel og konkret presentasjonsfilm i full HD-oppløsning. Budskapet blir tydeligere, formatet er enkelt og forståelig og du og ditt firma fremstår som ryddige, moderne og tydelige. sett opp en storskjerm og spill av en informativ, lett forståelig film som forteller hva dere vil og kan tilby deres kunder og samarbeidspartnere. Dere viser at dere er moderne, brukervennlige og kvalitetsbevisste, samtidig som kontakten med potensielle kunder kan oppnås på en mer avslappet og komfortabel måte sammenlignet med konkurrentene deres på messen.

 

kino

Tv og Kino

Det er selvsagt også mulig å benytte seg av TV eller kino, hvor flere av våre kunder har hatt god erfaring med å nå ut til sine kundegrupper. Vi tilrettelegger alle våre produksjoner for at de skal kunne benyttes på denne måten om ønskelig. Ring oss gjerne for en uforpliktende prat, slik at vi kan kartlegge deres behov, samt finne løsninger som vil gi dere best mulig resultat i markedsføringen fremover. Vi svarer gjerne på spørsmål.